Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu spune care e ADEVĂRATA miză a voturilor din Diaspora: De ce se bat toți pe ele

basescu rade

Traian Băsescu spune care e adevărata miză a voturilor din Diaspora la alegerile parlamentare. Deși doar 7.000 de români ș-au înscris, până acum, pe liste, partidele își doresc o prezență mare nu pentru cei 6 parlamentari care vor reprezenta Diaspora, ci pentru voturile ce vor fi redistribuite partidelor. Băsescu a continuat atacul la adresa fostului premier Victor Ponta, după ce acesta din urmă a declarat că oamenii din Diaspora s-au așezat la coadă de 3-4 ori la alegerile anterioare pentru a crea impresia falsă că nu pot să voteze.

"E foarte blând față de ce a putut să spună ieri Victor Ponta. A spus două mizerii, una că cetățenii români din diaspora au stat de mai multe ori la coadă ca să voteze și văd că dumneavoastră dați filmări acum de la data alegerilor. A spus că acești oameni care au venit să voteze s-au așezat de mai multe ori la rând. Cum poți să minți în halul ăsta, când știi foarte bine că a fost o politică stabilită în trei, Ponta, Dragnea și Corlățean, ca românii din diaspora să fie împiedicați să voteze. Să spui că amărâții aștia sau românii ăștia s-au așezat de două, trei, patru ori la rând ca să creeze impresia că nu li s-a asigurat dreptul la vot, arată mizeria unui om politic. Cred că Victor Ponta a reușit să arate că este un nimeni în politică. Miza nu sunt cei 6 parlamentari pentru Diaspora, ci redistribuirea voturilor", a explicat fostul șef al statului la B1 TV.

Citește și: Deontologie, nene! BBC a transmis, în direct, o partidă de sex: Reporterul spunea că cei doi citesc o carte / VIDEO

"Nu cred că a avut miză electorală, cred că a avut o miză pentru trecut, a vrut să se arate că a fost victima manipulărilor. El a vrut să manipuleze împreună cu Dragnea și Corlățean și nu poți să minți în halul ăsta, trebuie să fii bolnav ca să spui că românii s-au așezat de două ori la coadă", a adăugat Băsescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.