Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu: UE trece printr-un moment critic. În Franța, Olanda, Regatul Unit au început să le fie frică să meargă în pub

captură video
Traian Basescu multime

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat vineri seară, la Realitatea TV, că Uniunea Europeană trece printr-un moment critic, in ciuda mesajelor optimiste de la summitul de la Sibiu.

„Uniunea Europeană este intr-un moment critic, indiferent de cat de optimist a vrut sa fie mesajul de la Sibiu, in spatele lui sunt probleme. Europenii sunt nemultumiti de modul in care UE a rezolvat problema migratiei, e multa nemultumire in Germania, Franta, Marea Britanie. Terorismul - cetatenilor din Franta, Olanda, Regatul Unit, au inceput sa le fie frica sa mai mearga intr-un pub ca nu stiu daca mai pleaca in viata de acolo.  Suntem supervizati, avem 4 milioane de cetateni romani in Franta, Spania, Italia. Dar sa nu fim atat de increzatori ca vom ramane la nesfarsit nevizati in interiorul granitelor. Alta problema majora care zguduie UE din interior este unde sunt liderii europeni care sa spuna care e drumul”, a spus Băsescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.