Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu: Vlad Plahotniuc, sprijinit de guvernul SOCIALIST al României / Gușă îl servea bine, dar a fost dat afară

www.romaniatv.net
traian Băsescu

Traian Băsescu susține, in contextul alegerilor parlamentare din Republica Moldova, ca Vlad Plahotniuc este sustinut de analisti politici din Romania, dandu-l exemplu pe Cozmin Gusa, precum si de guvernul PSD.

"Sunt multi analisti din Romania care il servesc pe Plahotniuc. Gusa il servea foarte bine pe Plahotniuc. A fost dat afara. (..) Este sprijinit de guvernul socialist al Romaniei", a declarat Traian Băsescu la postul B1Tv.

Citeste si Eugen Teodorovici, chemat în Parlament pentru a da explicații privind noile măsuri fiscale - Ministrul, invitat la 'Ora Guvernului'

"Unicul drum catre UE al Republicii Moldova este unirea cu Romania. Rusia nu poate impiedica. Comunistii vor castiga alegerile, sper sa nu fie cu 50%, sper un 40%, 44%, undeva un fel de PSD si sa le mai trebuiasca ceva, acel ceva care le lipseste i-ar putea trimite, teoretic, in opozitie. Acest lucru nu s-ar putea intampla in realitate pentru ca partidul Maiei Sandu si al lui Andrei Nastase nu vor alianta cu partidul lui Vlad Plahotniuc. Daca nu fac 50 %, vor trebui sa mearga din nou la urne sa reinnoiasca alegerile. E un lucru care nu trebuie neglijat, sistemul de vot, au facut un vot mixt. 50 de parlamentari se aleg prin vot uninominal, iar ceilalti 51 prin lista. Vlad Plahotniuc si-a plasat foarte multi oameni sa candideze ca independenti, pe vot uninominal, si dincolo de scorul pe partid, pe liste, va aduce multi parlamentari care au castigat pe vot de independenti, asta a fot masinatiunea Dodon si Plahotniuc impotriva partidelor proeuropene si unioniste. Exista riscul sa isi faca majoritate cumparand la bucata parlamentari", a  mai spus fostul presedinte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.