Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Berbeceanu, acuzații GRAVE la adresa PSD-ALDE: vorbește despre DEZASTRUL din Sistem

traian berbeceanu

Fostul comisar Traian Berbeceanu explică care sunt efectele modificărilor legislative din ultimii ani. El arată că în momentul în care au fost eliminați oamenii cu experiență din sistem, iar modificările legislative au oferit tot mai multe drepturi infractorilor, România a fost dată înapoi cu minim 10-15 ani.

Citește și: VIDEO Dăncilă, anunț BOMBĂ în timpul discuțiilor cu protestatarii din Iași - Parteneriat public - privat pentru autostrada Marii Uniri

”Ceea ce s-a stricat in ultimii ani nu doar ca ne-a tinut pe loc, ne-a tras un urma rau de tot. Ca sa putem sa reparam si sa ajungem la nivelul la care eram acum 5-6 ani cred ca ne trebuie minim 10-15 ani. In perioada asta s-au schimbat generatii in structurile de aplicare a legii, foarte multi profesionisti au plecat prin pensionare, prin mutare in alte structuri. Au venit foarte multi lucratori tineri, fara experienta, cei de la care pot sa invete sunt tot mai putini.

Atunci cand se fac modificari legislative care vizeaza doar drepturi ale celor care se presupune ca au incalcat legea in detrimentul omului simplu, omului cinstit care nu are nicio legatura cu sistemul judiciar, care nu a platit o amenda, care nu a fost cercetat, care nu a fost trimis in judecata, cred ca este ingrijorator.”, a declarat Traian Berbeceanu, într-un interviu pentru Aktual24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.