Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Berbeceanu este simbolul luptei anticorupție și al luptei împotriva criminalității organizate!

Inquam Photos / Octav Ganea
berbeceanu juramant
Domnul Traian Berbeceanu este simbolul luptei anticorupție și al luptei împotriva criminalității organizate iar Partidul Național Liberal a fost onorat să îl susțină în poziția de Prefect al Capitalei. Dincolo de profesionalismul și integritatea dovedite în funcția de Prefect, domnul Berbeceanu știe cum să vorbească cu oamenii și cum să și-i apropie, bucurându-se de simpatia tuturor, indiferent de culoarea politică.
Un lucru pe care l-am admirat la domnul Berbeceanu a fost tocmai acesta, că ne unea prin simplul fapt că era apreciat și respectat de oricine.
Traian Berbeceanu are toată considerația noastră pentru felul cum a administrat în ultimele luni situația pandemică și va rămâne un model de Prefect greu de înlocuit. Le doresc partenerilor din USRPLUS baftă și inspirație pentru înlocuirea lui Traian Berbeceanu cu cineva cel puțin la fel de carismatic și de competent! Scrie pe pagina de Facebook Antonel Tanase, Presedintele Organizatiei PNL Sector 3.

 

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.