Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Berbeceanu intră în pâine - posibile măsuri suplimentare în București: 'La finalul săptămânii se discută, iar luni se va da o decizie'

Inquam Photos
Traian Berbeceanu

Prefectul Capitalei Traian Berbeceanu a precizat, într-o intervenție telefonică la un post TV, că în acest weekend va fi reanalizată situația din București. Totodată, el a precizat și faptul că a solicitat oportunitatea implementării de noi măsuri.

Klaus Iohannis a SEMNAT: se modifică Codul Penal și Codul de Procedură Penală

„Urmează să analizăm situația și am solicitat oportunitatea implementării de noi măsuri. O decizie în acest sens se va lua după sedința din week-end, unde vor participa toate instituțiile implicate, poliția, ISU, Jandarmeria, iar acolo vom analiza temeinic, după care va fi emisa o hotarare. La finalul săptămânii se discută, iar luni se va da o decizie. După cum știți, luni la ora 24 expiră măsurile dispuse din hotărârea anterioară, iar până luni vrem să avem o situație cât mai corectă și complexă a situației. Deși cifrele sunt îngrijorătoare, apreciem foarte mult faptul că bucureștenii respectă măsurile”, a declarat prefectul Capitalei la un post TV.

Legat de centrele comerciale și piețele din Capitală, prefectul explicat: „Vom cere părerea specialiștilor, legat de mall-uri și alte locuri aglomerate precum piețele, iar activitatea lor este în atenția noastră, la fel ca toate locurile aglomerate din Capitală. Vrem să găsim cele mai bune variante pentru siguranța sanitară a bucureștenilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.