Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Berbeceanu, mesaj pentru PSD-ALDE după modificarea Codului Penal: 'Copiii nostri vor învăţa că aţi dat foc ţării'

Traian Berbeceanu

Poliţistul Traian Berbeceanu a publicat un mesaj dur faţă de parlamentarii care au susţinut modificările aduse Codului Penal. „Veţi rămâne în istoria acestei ţări ca fiind gaşca care a apărat un infractor dovedit”, scrie fostul şef al BCCO Alba.

Mesaj de pe Facebook la adresa şefului PSD, Liviu Dragnea, şi a politicienilor care l-au susţinut este însoţit de o fotografie cu liderul PSD în faţa mai multor politicieni.

Vezi şi: Top 10 expresii care îi fac pe ceilalți să aibă încredere în tine

„Voi, toţi cei din spatele lui, veţi rămâne în istoria acestei ţări ca fiind gaşca care a apărat un infractor dovedit, care şi-a dorit reinstaurarea dictaturii după 30 de ani de libertate! Veţi fi păstraţi în memoria colectivă a românilor ca fiind cei care au protejat un infractor laş condamnat încă o dată, ca fiind cei care au preferat să discrediteze şi să distrugă un întreg sitem judiciar, în loc să-i permită să stabilească definitiv dacă infractorul, o dată dovedit, este vinovat sau nu pentru a doua oară! Ne vom aminti mereu de voi, ca fiind cei care au hotărât ca ţara să fie condusă de infractori, ca fiind cei care au trasformat condamnarea penală, abuzul şi neglijenţa în serviciu în virtuţi de stat! Copiii nostri vor învăţa că aţi dat foc ţării, doar pentru a vă salva pielea şi a vă pune la adăpost averile! Ale voastre şi ale infractorului dovedit! Ruşinea atitudinii voastre de acum vă va urmări pretutindeni! Pe voi şi pe ai voştri! Dumnezeu o să-i dea fiecăruia după fapte! Aici, pe pământ! Amin!”, scrie Berbeceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.