Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tranferul anului - Erling Haaland a ajuns la un acord cu Manchester City

compote.slate.com
Erling Haaland

Internaţionalul norvegian Erling Haaland (21 ani), atacantul echipei Borussia Dortmund, va juca din viitorul sezon la formaţia engleză de fotbal Manchester City, anunţă site-ul The Athletic.

Un anunţ oficial privind acest transfer este aşteptat în cursul acestei săptămâni şi doar o "întârziere neprevăzută" ar putea amâna finalizarea acestei mutări, adaugă sursa citată.

Luna trecută, Haalad şi liderul din Premier League s-au pus de acord în privinţa termenilor iniţiali ai contractului, după care jucătorul norvegian şi-a dat acceptul pentru realizarea transferului.

Acum a mai rămas de finalizat doar acordul dintre cele două cluburi. Relaţia dintre Manchester City şi Borussia Dortmund este una cordială, iar echipa din Bundesliga speră să primească în următoarele zile contravaloarea clauzei de reziliere a contractului lui Haaland, care se ridică la 75 de milioane de euro. La aceasta se adaugă comisioanele plătite intermediarilor acestei mutări. Dacă şi acest ultim pas se va face aşa cum este prevăzut, Haaland va devenit jucătorul "cetăţenilor" din sezonul viitor.

În 29 de luni petrecute pe Signal Iduna Park, Erling Haaland a marcat 85 de goluri în 88 de partide disputate în tricoul Borussiei Dortmund, care l-a transferat în ianuarie 2020 de la formaţia austriacă Red Bull Salzburg.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.