Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Transelectrica a aprobat noii membri provizorii din Consiliul de Supraveghere

transelectrica

Acţionarii Transelectrica, companie controlată de statul român prin Ministerul Economiei, au aprobat în adunarea generală desfăşurată vineri prelungirea a patru mandate de membru provizoriu în cadrul Consiliului de Supraveghere, cu mandat din 30 septembrie, şi numirea altor trei membrii noi, potrivit Mediafax.

Consiliul de Supraveghere va fi format din Mihaela Virginia Toader, Mihaela Constantinovici , Mircea Gheorghe Dumitru Coşea şi Florin-Radu Ciocănelea, cărora li se adaugă Petru Tărniceru şi Ionică Bădilă.

Citește și: Atenție! Mădălin Voicu caracaterizează în termeni duri USR

Modificările vin după scandalul din această săptămână pe tema studiilor fostului şef al Transelectrica, Marius Dănuţ Caraşol, revocat din funcţii. Consiliul de Supraveghere al operatorului naţional al reţelei de transport al energiei electrice s-a reunit joi dimineaţă după ce media a relatat că Marius Caraşol şi-a falsificat CV-ul, spunând că a absolvit Facultatea de Electro­tehnică din cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti, instituţie care a transmis faptul că directorul companiei „a fost student al UPB, dar nu a finalizat studiile“.

În locul lui Caraşol a fost numită Claudia-Gina Anastase, economist, care a mai ocupat anterior poziţiile de director al Sucursalei de Transport Cluj a Transelectrica, precum şi funcţii de conducere în sectorul privat în 2000-2009 şi în sectorul public între 2009-2010.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.