Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Transfer de marcă la PMP Galaţi. Va deschide lista la Senat

Iulian Bîrsan

Iulian Bîrsan, fost rector al Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi, s-a înscris în PMP şi urmează să deschidă lista judeţeană pentru Senat a partidului la alegerile parlamentare din acest an. Bîrsan, actualmente profesor universitar doctor la Facultatea de Mecanică, s-a alăturat echipei conduse de deputatul Cătălin Cristache, susţinând proiectul comun al Renaşterii Galaţiului.

„Venirea alături de PMP a reputatului profesor universitar Iulian Bîrsan este o onoare şi o bucurie. Pe de o parte, este extrem de încurajator că un intelectual atât de cunoscut girează proiectul meu care vizează Renaşterea Galaţiului. Pe de altă parte, dă măsura forţei reale pe care o are PMP în Galaţi, acolo unde ne-am constituit în principala forţă de opoziţie împotriva PSD. Venirea profesorului Bîrsan este un răspuns la aşteptarea celor care s-au săturat de amatorism, de submediocrii ticăloşi, de pseudointelectualii fără noimă ajunşi în funcţii cheie ale statului, de unde iau decizii doar pentru ei şi-ai lor. În tot ce şi-a propus, de-a lungul vieţii sale, omul Iulian Bîrsan a dovedit că este capabil de reuşită performanţă. Cred cu tărie că este omul potrivit la locul potrivit şi că decizia luată de curând va fi un mare plus pentru judeţul nostru”, a declarat deputatul Cătălin Cristache.

Înscrierea fostului rector al Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi în PMP vine în contextul unei competiţii deschise organizate la iniţiativa lui Cristache pentru desemnarea unei liste de candidaţi care să răspundă aşteptărilor gălăţenilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.