Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Transfer de proporții la CSM București! Căpitanul Franței, Siraba Dembele, se va alătura echipei, din vară

Eurosport
siraba dembele

Echipa de handbal feminin a CSM Bucureşti a anunţat transferul franţuzoaicei Siraba Dembele, care a câștigat Campionatul Mondial şi European alături de naţionala Franţei, unde a fost căpitan. Extrema stângă a semnat un contract pe două sezoane şi se va alătura lotului bucureştencelor la vară.

CSM Bucureşti a dat o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. După prelungirea contractului Cristinei Neagu, formaţia antrenată de Adi Vasile a transferat-o pe Siraba Dembele, potrivit Mediafax.ro.

Citește și: Ministrul Muncii s-a DEZLĂNȚUIT din nou: Unii părinți joacă banii de alocații la păcănele

Extrema stângă este campioană mondială şi europeană cu naţionala Franţei, unde a fost şi căpitan. Dembele a semnat un contract valabil două sezoane şi se va alătura lui CSM la vară.

În prezent la Toulon, Dembele a mai jucat la Randers, ZRK Vardar şi Rostov-Don. Acum, obiectivul său este câştigarea Ligii Campionilor alături de CSM Bucureşti.

Citește și: După ce a fost schimbat de la șefia ALDE București, Andrei Gerea, pleacă din partid: 'A ales să continue același joc duplicitar și păgubos!'

„Sunt foarte fericită că am ajuns la o înţelegere cu CSM şi abia aştept să încep treaba la Bucureşti. Obiectivul meu principal este să câştig Liga Campionilor cu CSM Bucureşti şi cred că împreună vom reuşi să îndeplinim acest vis”, a spus Siraba Dembele, potrivit site-ului clubului bucureștean.

Siraba a făcut de două ori parte din echipa ideală a Ligii Campionilor, în 2015 şi 2018, iar în 2017 a fost desemnată cea mai bună extremă stângă a Campionatul Mondial.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.