Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Transfer important la Dinamo, înaintea derby-ului cu FCSB

www.ziare.com
Paul Anton

Director sportiv al FC Dinamo Bucureşti, Rufo Collado anunţă prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro, transferul internaţionalului român Paul Anton la clubul din Ştefan cel Mare.

Ultima oară la Krylya Sovetov (Rusia), Paul Anton a mai jucat în două perioade la Dinamo Bucureşti (septembrie 2015-iulie 2016 şi iulie 2017-decembrie 2017) şi a adunat 54 de meciuri şi 8 goluri în tricoul alb-roşu: 43/8 în Liga 1, 5 în Cupa României, 4 în Cupa Ligii şi 2 în Europa League, în dubla întâlnire cu Athletic Bilbao, din urmă cu trei ani, potrivit news.ro.

Citește și: Ludovic Orban: ‘Noi am urmărit gradual luarea unor măsuri, pe baza unor evaluări epidemiologice’

Noul jucător al echipei din Ştefan cel Mare a efectuat vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală, a semnat un contract cu Dinamo Bucureşti pentru următoarele două sezoane competiţionale şi va intra în programul de pregătire stabilit de antrenorul Cosmin Contra.

7 este numărul echipelor la care a evoluat Paul Anton în carieră: Delta Tulcea, Gloria Bistriţa, Pandurii Tg. Jiu şi Dinamo Bucureşti (România), Getafe (Spania), Anzhi şi Krylya Sovetov (Rusia).

17 meciuri în campionat şi unul în Cupa Rusiei a jucat Paul Anton pentru Krylya Sovetov, sezonul trecut, marcând două goluri.

Din ianuarie 2018 până în această vară, Paul Anton a adunat 53 de partide şi 7 goluri în prima ligă a campionatului din Rusia pentru Anzhi şi Krylya Sovetov.

Citește și: Nelu Tătaru: ‘Nu putem limita această creştere decât respectând regulile’

12 selecţii are Paul Anton pentru echipa naţională a României şi 6 meciuri pentru reprezentiva sub 21 de ani a "tricolorilor".

29 de ani a împlinit Paul Anton pe 10 mai.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.