Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Transferul anului în fotbalul internațional - Cristiano Ronaldo și-a dat acordul

daznservices.com
Cristiano Ronaldo

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo vrea să joace în Liga Campionilor, dar depinde de plecarea lui Osimhen la Manchester United, care este așteptată să facă oferta de 100 de milioane de euro pentru nigerian, notează gsp.ro.

Zile fierbinți la Manchester în ultima linie dreaptă din mercato. Conducerea lui United vrea să rezolve trei mutări cu caracter ofensiv, ce sunt într-un fel legate una de alta.

În paralel cu aducerea lui Antony, brazilianul de la Ajax pentru care a oferit 100 de milioane de euro plus bonusuri și care e așteptat pe „Old Trafford" să semneze contractul, se derulează și „operațiunea" Cristiano Ronaldo. Cu intermedierea agentului Jorge Mendes, implicat să rezolve indirect altă mutare spectaculoasă de 100 de milioane în care Cristiano e monedă de schimb!

Corriere della Sera a dezvăluit că atacantul portughez, refuzat de atâtea cluburi în această vară, și-a dat acceptul să joace la Napoli, cu care ar evolua în Ligă, îndeplinindu-și visul. Nu este însă suficient.

Clubul din Serie A așteaptă și oferta lui United pentru Victor Osimhen și impresarul dă asigurări că aceasta va veni și nigerianul ar putea urma drumul invers față de CR7.

Președintele lui Napoli ar renunța și la drepturile de imagine în cazul lui Cristiano Ronaldo, încălcându-și principiul aplicat tuturor vedetelor aduse până acum.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.