Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Transferul lui Benzema în Arabia Saudită a provocat o adevărată isterie: 56.000 de bilete au fost vândute pentru prezentarea starului francez

www.reuters.com
karim benzema

Campioana Arabiei Saudite, Al-Ittihad, a vândut peste 56.000 de bilete pentru prezentarea lui Karim Benzema pe stadionul King Abdullah Sports City din Jeddah, în doar câteva ore după ce vânzările au fost anunţate miercuri, relatează Reuters.

Atacantul francez şi câştigător al Balonului de Aur a semnat marţi un contract pe trei sezoane cu clubul din Saudi Pro League, pentru suma totală de 165 de milioane de dolari, potrivit presei locale.

Biletele pentru prezentarea de joi a fostului căpitan al echipei Real Madrid, care va avea loc pe arena de 62.000 de locuri, cunoscută pe plan local sub numele de "The Shining Jewel", au început de la doar nouă riali (2,40 dolari).

Un număr mare de suporteri purtând culorile galben-negru ale clubului l-au întâmpinat pe Benzema la sosirea sa în oraş, miercuri seară, şi se aşteaptă ca acesta să susţină o conferinţă de presă joi, înainte de a fi prezentat fanilor.

Benzema, în vârstă de 35 de ani, a fost prima achiziţie a lui Al-Ittihad după ce a câştigat titlul de campioană pentru prima dată din 2009, iar compatriotul său N'Golo Kante este aşteptat să i se alăture în curând de la Chelsea.

Cristiano Ronaldo a deschis calea în Liga Pro saudită semnând un contract profitabil cu Al-Nassr în decembrie.

Cluburile saudite vizează şi alte nume mari în următoarele luni, presa locală vorbind despre transferuri în regatul deşertului pentru Sergio Busquets, Angel Di Maria, Jordi Alba şi Sergio Ramos.

Luna trecută, o sursă apropiată căpitanului argentinian Lionel Messi a declarat pentru Reuters că acesta a primit o ofertă oficială pentru a se alătura echipei Al-Hilal, însă câştigătorul Cupei Mondiale, în vârstă de 35 de ani, a decis să se alăture în schimb echipei Inter Miami din Statele Unite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.