Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Transferul lui Darius Olaru la FCSB a picat

SURSA FOTO: https://www.fanatik.ro/inca-o-lovitura-pentru-gigi-becali-darius-olaru-e-adevarat-ca-am-semnat-un-precontract-18599855

Gigi Becali a declarat, joi, că a oferit clubului Gaz Metan Mediaş 350.000 de euro şi zece la sută dintr-o vânzare ulterioară plus Daniel Benzar pentru mijlocaşul de 20 de ani Darius Olaru.

Ardelenii au refuzat oferta, spunând că îl transferă în străinătate, informează news.ro.

"S-a terminat. Am făcut ofertă 350.000, zece la sută, plus că le dau banii acum şi îl iau în iarnă şi plus că li-l dau pe Benzar, care i-am spus că, în opinia mea, pe postul pe care joacă Olaru acum, Benzar al meu e mai bun. Daniel Benzar e mai bun decât Olaru pe postul lui. Eu vreau să-l folosesc pe Olaru pe un alt post. Au spus că ei vând numai în străinătate. Le-am mulţumit, să fiţi sănătoşi, să vă dea Dumnezeu mult noroc să vindeţi mult, mult, mult în străinătate. Dacă încearcă să scoată mai mult, să mi-l dea împrumut şi să facă un preţ, să văd eu dacă poate pe postul ăla, acolo, unde vreau eu. Dar ei vând numai afară. Şase luni să mi-l lase. Mie pe postul ăla, mijlocaş central, unde nu găsesc... Dintre toţi, ce îmi place mie pentru postul ăla e Verratti (n.r. - Marco Verrati de la PSG). Aşa vreau. Bine, păstrând proporţiile. Mi îmi place genul lui Verratti, care deposedează, care urcă, care mai face şi un dribling, care mai dă şi la poartă", a declarat Becali, la Pro X.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.