Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Transferul lui Denis Alibec la Gaziantep a picat: Giurgiuvenii voiau 2 milioane de euro pe atacantul ieșit din formă

www.agerpres.ro
Denis Alibec

Denis Alibec (28 de ani) vrea să plece de la Astra în această vară şi transferul se va face, cel mai probabil, în afara României, informează MEDIAFAX.

S-a vorbit de interesul câtorva echipe din Bulgaria, a echipei preluate de Marius Şumudică, Gaziantep, dar se pare că patronul giurgiuvenilor este dispus să se aşeze la masa negocierilor cu oricine oferă o sumă de bani consistentă. Discuţiile cu formaţia antrenorului român au eşuat, astfel că atacantul trebuie să aştepte noi oferte. Potrivit Digi Sport, Astra renunţă la Alibec pentru două milioane de euro. Ioan Niculae ar face un profit de un milion de euro de pe urma atacantului. Astra l-a răscumpărat cu un milion de euro de la FCSB, după ce a încasat iniţial 1,7 milioane în schimbul său. Trecerea la FCSB l-a băgat într-un con de umbră al carierei pe Alibec, care deşi a dat un randament bun cu Laurenţiu Reghecampf la FCSB, mandatul lui Nicolae Dică a fost un adevărat coşmar, terminat prin plecarea sa de la trupa lui Gigi Becali. Alibec nu s-ar mai întoarce, deşi s-a zvonit că şi FCSB ar fi din nou interesată de el.

Citește și: Silviu Mănăstire dezvăluie cum și-au încasat ‘șmecheri de la USR’ bani de la stat! Cazul președintelui care ‘își căpușează partidul’

”(Că s-a discutat despre revenirea sa la FCSB) Da, am auzit şi eu tot de la voi, dar nu cred că se pune problema. Mi-au făcut destul de mult rău acolo şi nu cred că m-aş mai întoarce. Pur şi simplu nu am simţit plăcerea de a juca fotbal în ultima perioadă la Steaua”, a declarat Denis Alibec, conform telekomsport.ro, care nu se gândeşte să mai rămână în Liga 1 Betano şi în stagiunea următoare.

Citește și: Victor Ciutacu sare în apărarea lui Liviu Dragnea! Mesaj dur pentru liderii politici .

Denis Alibec a marcat şapte goluri şi a livrat nouă pase de gol în 30 de meciuri jucate la Astra în sezonul recent încheiat. În acest moment, atacantul e cotat la 800.000 de euro de către site-ul de specialitate transfermarkt.com, după ce în punctul maxim al carierei sale a valorat trei milioane de euro, conform aceleiaşi surse.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.