Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Transportatorii revoltați au fost primiți la Guvern - Ce li s-a promis protestatarilor

Inquam Photos / Octav Ganea
protest transportatori

Guvernul anunță că discută cu transportatorii despre problemele sectorului. O întâlnire de lucru va fi organizată cel târziu până la sfârșitul săptămânii viitoare. Transportatorii sunt nemulțumiți de valoarea RCA și de taxele noi.

Reprezentanții Cancelariei Prim-ministrului au avut joi, la Palatul Victoria, o întâlnire cu reprezentanții transportatorilor din toate zonele României.

Dialogul dintre cele două părți a vizat analizarea problemelor cu care se confruntă sectorul transportatorilor și a soluțiilor de rezolvare la situațiile punctuale ridicate în cadrul întâlnirii, anunță Guvernul.

În urma consultărilor, s-a convenit că ministerele și instituțiile cu atribuții în rezolvarea aspectelor semnalate vor fi informate de către Cancelaria Prim-ministrului despre problemele ridicate, în vederea găsirii celor mai potrivite soluții.

Discuții cu ASF pe tema RCA

Astfel, s-a agreat ca cel mai târziu până la sfârșitul săptămânii viitoare să fie stabilită o întâlnire de lucru între reprezentanții transportatorilor care au participat la consultările de la Guvern și cei ai Autorității de Supraveghere Financiară pentru a discuta aspectele semnalate în legătură cu Asigurarea de Răspundere Civilă Auto (RCA) și a găsi soluții aplicabile la problematicile semnalate de transportatori.

La întâlnire au participat, din partea Guvernului, Florin Spătaru, Ovidiu Gheorghe și Daniel Botănoiu, consilieri de stat în cadrul Cancelariei Prim-ministrului, iar din partea transportatorilor reprezentanți desemnați din toate zonele țării.

Transportatorii au organizat un protest amplu, coloane de camioane formându-se pe mai multe tronsoane, în zona Capitalei, dar şi în principalele județe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.