Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Transportatorii şi fermierii români vor să izoleze total Ucraina! un al treilea punct de la graniţa cu Ucraina va fi luat cu asalt

captura youtube
coada tiruri vama siret

Transportatorii şi fermierii români vor să izoleze total Ucraina! un al treilea punct de la graniţa cu Ucraina va fi luat cu asalt

Transportatorii rutieri şi fermierii locali români vor începe joi dimineaţă un protest în faţa punctului de control Halmeu-Diakovo, protestatarii intenţionând să blocheze traficul de camioane, ceea ce ar putea restricţiona sau bloca temporar circulaţia transportului de marfă, a anunţat Serviciul Vamal de Stat din Ucraina, care spune că a primit informaţii în acest sens de la partea română, potrivit news.ro.

Blocajul nu va afecta circulaţia autoturismelor şi autocarelor, protestatarii intenţionând să blocheze traficul de camioane, ceea ce ar putea restricţiona sau bloca temporar circulaţia transportului de marfă, precizează Serviciul Vamal de Stat din Ucraina într-un mesaj pe Telegram.

protestatarii români blochează deja două puncte de control cu Ucraina - Siret-Porubne şi Vicovu de Sus-Krasnoilsk

Sursa citată aminteşte că protestatarii români blochează deja două puncte de control cu Ucraina - Siret-Porubne şi Vicovu de Sus-Krasnoilsk.

"După ce vom primi confirmarea oficială a blocării punctului de control Halmeu-Diakovo, vom informa suplimentar despre funcţionarea punctului de control şi despre momentul probabil al grevei", a precizat Serviciul Vamal de Stat.

Anterior, se raportase că Ministerul român al Agriculturii şi reprezentanţii organizaţiilor agricole locale au ajuns la un acord care satisface mai multe cereri ale fermierilor care protestează şi blochează frontiera cu Ucraina, scrie presa ucraineană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.