Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Transportatorii vin cu acuzații INCENDIARE la adresa ministrului Transporturilor: a MINȚIT public

lucian sova

Federația Operatorilor Români de Transporturi anunță joi, că ministrul Transporturilor Lucian Șova a mințit opinia publică prin prezentarea prevederilor propriului ordin de ministru, privind transportul interjudețean de persoane,„trunchiat și eronat”.

Citește și: Șeful Interpol Costa Rica DEZVĂUIE de ce au fost ARESTATE Elena Udrea și Alina Bica

„Ministrul Transporturilor a mințit opinia publică prezentând trunchiat și eronat prevederile propriului Ordin de ministru. Sunt eliminate astfel, de către actualul ministru, criteriile de evaluare prevăzute la anexa nr. 18 din Ordinul acum în vigoare, respectiv structura parcului auto, gradul de confort al autovehiculelor, vechimea neîntreruptă pe traseu și dotarea cu aer condiționat”, anunță federația.

FORT vine cu două documente, ambele publicate pe site-ul ministerului Transporturilor, în care se află „criteriile de evaluare în vigoare pe actuala legislație și noua anexă propusă de ministru de unde, culmea, dotarea cu instalație de aer condiționat sau obligația de a avea datoriile plătite față de bugetul de stat au disparut”.

„Puse față în față, aceste documente demonstrează clar că domnul ministru Șova mizează pe altceva atunci când vorbește de confort și siguranță în transportul rutier de pasageri”, spune FORT.

Informațiile vin în urma anunțului din aceeași zi a ministrului Transporturilor, care spunea că proiectul de Ordin privind reglementarea activității de transport regulat de pasageri pe curse interjudețene „a parcurs toate etapele de dezbatere publică în conformitate cu prevederile legale”. De asemenea, ministrul Șova a declarat miercuri că Ordinul își propune eliminarea exclusivității deținute de o firmă pe un traseu și permite pasagerilor să aleagă între mai multe oferte de transport, vizând îmbunătățirea condițiilor de confort pentru pasageri și prețuri concurențiale în piață.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.