Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Transportul aerian, paralizat în Valencia: O furtună violentă a impus suspendarea tuturor aterizărilor și decolărilor

stiri.md
avion comercial

Aeroportul din Valencia a fost nevoit să-şi întrerupă sâmbătă activitatea din cauza unei furtuni violente, a anunţat organismul de control aerian spaniol Enaire, citat de AFP.

"O furtună violentă pe aeroportul din Valencia a impus suspendarea tuturor aterizărilor şi tuturor decolărilor", a postat pe Twitter Enaire.

"Pista aeroportului din Valencia nu mai este operaţională după ce a fost lovită de un fulger. Lucrări de reparaţie vor începe cât de curând posibil", a precizat la rândul său AENA, societatea care gestionează aeroportul, pe Twitter.

Furtuna s-a abătut vineri seară pe coasta estică a acestei regiuni cu vânturi violente şi ploi torenţiale, care s-au intensificat sâmbătă dimineaţă devreme, potrivit Agerpres.

Cel puţin nouă zboruri care trebuiau să aterizeze la Valencia au fost reorientate spre aeroporturile Alicante, Barcelona, Ibiza şi Madrid, potrivit aeroportului din Valencia.

Furtuna a afectat de asemenea traficul feroviar în regiunea Valencia, potrivit ADIF, gestionarul reţelei feroviare spaniole, precum şi mai multe linii de metrou, potrivit administraţiei din regiunea Valencia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.