Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Transportul public și de agrement pe canalul Bega din Timișoara va fi reluat din 6 martie

bega vaporas

Transportul public și de agrement pe canalul Bega din Timișoara va fi reluat din 6 martie, a anunțat joi Societatea de Transport Public Timişoara (STPT).

Potrivit unui comunicat al societății, angajații din cadrul Secției Transport Naval au început ecologizarea malurilor Canalului Bega. Joi, de la primele ore ale dimineții, aceștia au strâns peste 20 de saci cu deșeuri. Acțiunea s-a desfășurat pe maluri, între Piața Badea Cârțan și Uzina de Apă, săptămâna viitoare urmând să aibă loc aceeași acțiune, de această dată între Piața Badea Cârțan și stația de transport naval Ardealul (zona Iosefin).

Transportul public și de agrement de pe Canalul Bega își reia activitatea începând cu data de 6 martie 2021.

„Cele 7 vaporașe au andocat pe platforma special amenajată în depoul Dâmbovița în luna decembrie a anului trecut, intrând în revizie tehnică. Vaporașele destinate transportului public și de agrement vor fi scoase la apă în data de 27 februarie, urmând să fie supuse testelor de rutină până în 6 martie, dată la care va fi reluat transportul public și de agrement pe Bega”, au transmis reprezentanții STPT.

De asemenea, aceștia au anunțat că tot din 6 martie vor fi disponibile pentru publicul călător și cele peste 400 de biciclete și 96 de trotinete, ca alternative la transportul public. Bicicletele vor putea fi ridicate din cele 25 de rastele amplasate în stațiile mijloacelor de transport în comun și din alte 9 rastele amplasate pe malul Canalului Bega. Trotinetele vor putea fi ridicate din cele 13 stații special amenajate în Timișoara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.