Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tranzacție SURPRIZĂ în piața media - Un cunoscut om de afaceri a cumpărat sediul și tipografia ziarului Adevărul. Suma este fabuloasă / SURSE

adevarul.ro_-560x343

Omul de afaceri Dan Şucu, care controlează producătorul de mobilă Mobexpert, a cumpărat sediul şi tipografia ziarului Adevărul de la Adval Asset Management, administratorul averii lui Dinu Patriciu, potrivit unor surse din piaţa imobiliară, citate de Profit.ro.

Suma pentru care s-ar fi făcut tranzacţia este de 4,75 milioane euro, iar proprietatea se învecinează cu showroom-ul Mobexpert Pipera.

BOMBĂ în Dosarul Caracal: plângere penală pe numele soției lui Gheorghe Dincă

”Am făcut achiziţia pentru că întregeşte proprietatea pe care o avem acolo. Vedem un potenţial de dezvoltare imobiliară pe zona de servicii, dar nu mai devreme de 5 ani. Acum suntem mulţumiţi de veniturile generate din chirii“, a declarat, pentru Profit.ro, Dan Şucu.

Media Center Offices, proprietatea tranzacţionată, ocupă un teren de circa 8.500 de metri pătraţi şi este formată din două clădiri lipite, cu o suprafaţă închiriabilă de 9.630 de metri pătraţi.

Unul dintre imobile are destinaţie de birouri şi este închiriat de Adevărul Holding, iar celălalt este închiriat de tipografia Tipomedia Prod.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.