Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tranzacție neașteptată: celebrul lanț de săli World Class a fost preluat de un investitor în agricultură

world class

Holdingul African Industries Group (AIG) a preluat reţeaua de fitness World Class România, informează o companie de consultanţă într-un comunicat transmis, vineri, AGERPRES. Preluarea reţelei formată din 41 de centre de fitness reprezintă intrarea AIG pe segmentul sănătate şi wellness.

"Deloitte România a asistat holdingul African Industries Group (AIG), care este prezent în România prin investiţii în agricultură, distribuţie de echipamente agricole şi în domeniul imobiliar, în preluarea reţelei de fitness World Class România de la fondul de investiţii polonez Resource Partners. Tranzacţia a fost semnată în aprilie 2022 şi a fost finalizată în data de 15 iulie, după obţinerea tuturor aprobărilor necesare", se menţionează în comunicat, scrie Agerpres.

Echipa multidisciplinară a Deloitte implicată în proiect a fost formată din experţi din România şi Germania, care au asigurat servicii de due diligence comercial, financiar şi fiscal, precum şi asistenţă în negocierea contractului de vânzare-cumpărare.

În 2021, echipa de consultanţă financiară a Deloitte România a fost implicată în peste o sută de proiecte prin intermediul tuturor liniilor de servicii.

Deloitte România oferă, în cooperare cu Reff & Asociaţii | Deloitte Legal, servicii de audit, de consultanţă fiscală, servicii juridice, de consultanţă în management şi consultanţă financiară, servicii de managementul riscului, soluţii de servicii şi consultanţă în tehnologie, precum şi alte servicii adiacente.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.