Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tranzacţii de numai 14,84 milioane de lei, miercuri, pe BVB

bvb

Acţiunile Banca Transilvania au fost cele mai lichide miercuri, la Bursa de la Bucureşti, generând schimburi în valoare de 3,4 milioane de lei, în condiţiile în care valoarea totală a tranzacţiilor a fost de numai 14,84 milioane de lei (3,06 milioane de euro), potrivit Agerpres.

Pe Piaţa Reglementată, acţiunile Banca Transilvania au fost urmate de titlurile Fondul Proprietatea (1,26 milioane de lei) şi BRD - Groupe Societe Generale (740.306 lei).

Cele mai bune evoluţii au fost înregistrate de acţiunile societăţii Grupul Industrial Electrocontact, care s-au apreciat cu 9,09%, urmate de cele ale Alumil Rom Industry (5,33%) şi BRD - Groupe Societe Generale (1,93%).

Citește și: Ne întoarcem la starea de urgență, după ce cazurile de coronavirus au explodat? Reacție de ultimă oră a lui Raed Arafat

Pe de altă parte, cele mai importante deprecieri au fost consemnate de titlurile Condmag (-11,11%), Turism, Hoteluri, Restaurante Marea Neagră (-5,53%) şi Mecanica Ceahlău (-3,33%).

Indicele principal BET s-a apreciat cu 0,09%, ajungând la 8.531,26 puncte. BET-Plus, care arată evoluţia celor mai lichide 37 de acţiuni de la BVB, a consemnat o apreciere de 0,07%, indicele blue-chip extins BET-XT, al celor mai lichide 25 de titluri, a închis în creştere cu 0,11%, în timp ce indicele BET-BK, reperul de randament al fondurilor de investiţii, a consemnat o depreciere de 0,08%.

Indicele SIF-urilor, BET-FI, a închis în scădere cu 0,2%, iar indicele BET-NG, care măsoară evoluţia celor 10 companii energetice şi de utilităţi, a fost pe plus cu 0,26%.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.