Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tranzitarea orașului Bistrița va fi permisă doar pe șoseaua de centură în următoarele 14 zile

canstockphoto.es
pierdut semne rutiere confuzie

Prefectura județului Bistrița-Năsăud anunță că tranzitarea orașului Bistrița, pe durata celor 14 zile de carantină, va fi permisă doar pe șoseaua de centură și atrage atenția șoferilor că se pot forma coloane și porțiuni aglomerate. „Având în vedere numărul ridicat de îmbolnăviri cu SARS CoV-2, tranzitarea municipiului Bistrița de către persoanele care au domiciliul în alte localități sau județe, pe durata celor 14 zile de carantină, va fi permisă doar pe șoseaua de centură, fiind interzisă oprirea”, se arată într-un comunicat al Prefecturii, relatează Mediafax.

Autoritățile atrag astfel atenția că există posibilitatea formării de coloane și porțiuni aglomerate, cu atât mai mult cu cât vor exista și filtre de verificare.

În consecință, șoferii sunt sfătuiți să aleagă rute alternative, iar tranzitarea Bistriței să se întâmple doar în mod excepțional.

„În funcție de destinație, municipiul poate fi ocolit fie prin județele învecinate, fie pe rutele Beclean – Năsăud – Bistrița (cartier Unirea) – Livezile sau Beclean – Năsăud – Ilva Mică – Strâmba – Josenii Bârgăului, ținându-se cont, bineînțeles, de alegerea unui traseu potrivit pentru tonajul autovehiculului”, au transmis reprezentanții Prefecturii.

Citește și: Cazul de la Neamț se poate repeta și la Brăila! Președintele PNL, după ce mai multe spitale nu au autorizație la incendiu: 'Sper să ne ferească Dumnezeu'

Orașul Bistrița va intra în carantină joi, de la ora 5.00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.