Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tranzitul camioanelor care se îndreaptă spre Turcia INTERZIS temporar de Bulgaria

bulgaria harta

Bulgaria a interzis temporar intrarea camioanelor din peste 65 de ţări care intenţionează să tranziteze statul balcanic în drumul lor spre Turcia, a anunţat miercuri Ministerul Sănătăţii de la Sofia, după ce Ankara a impus restricţii severe şoferilor de camioane, pe fondul pandemiei de coronavirus (COVID-19), transmit Novinite şi Reuters, citate de Agerpres.

Deja camioanele au format o coadă de 45 de kilometri la principalul punct de trecere a frontierei bulgaro-turce Kapitan Andreevo, după ce autorităţile din Turcia au interzis intrarea şoferilor de camioane din ţările afectate semnificativ de epidemie.

Citeşte şi: VIDEO Percheziţii de amploare într-un dosar de înşelăciune cu pretinse teste COVID - Aproape 10.000 de teste nereale încerca firma să vândă pe internet

Mulţi conducători auto, care trebuie să aştepte peste 72 de ore pentru a traversa frontiera în Turcia, nu au măşti de protecţie sau dezinfectanţi, a informat presa locală din Bulgaria.

Autorităţile de la Sofia nu au precizat cât va dura interdicţia, dar au instalat toalete ecologice la locurile de parcare de-a lungul şirului de camioane, iar voluntarii Crucii Roşii din Bulgaria distribuie alimente şi apă şoferilor blocaţi la graniţă.

Bulgaria a interzis circulaţia pe teritoriul ţării a camioanelor care vin din ţări europene precum Austria, Belgia, Cehia, Elveţia, Franţa, Germania, Italia, Olanda, Spania, Marea Britanie, Polonia, Republica Moldova, Ungaria, dar şi din Africa, Asia şi America de Sud.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.