Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traseul lui Iohannis, schimbat din cauza unui drum plin de gropi - VIDEO

iohannis

Președintele Klaus Iohannis se află marți, 7 iulie, la Suceava, unde se întâlneşte cu preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti. Deplasarea lui Iohannis până în Bucovina nu a fost lipsită de probleme, traseul fiind schimbat din cauza unui drum plin de gropi.

Coloana oficială a celor doi șefi de stat, Klaus Iohannis și Nicolae Timofti, ar fi trebuit să treacă pe Drumul European 85, prin Fălticeni, localitate aflată la 30 de kilometri de Suceava. Doar că, pe o porțiune de aproape trei kilometri la ieșirea din localitate, drumul este complet distrus.

Vezi şi: Iohannis se întâlneşte cu preşedintele Republicii Moldova, la Suceava

"M-a sunat domnul rector al Universităţii Suceava, domnul Popa, care mi-a spus că trebuie să asfaltez că într-o săptămână vine preşedintele. I-am spus că nu pot să asfaltez într-o săptămână, indiferent cine vine", a declarat Cătălin Coman, primarul municipiului Fălticeni, pentru Digi24.

Astfel, s-a decis să se renunțe la ruta obişnuită pentru înalţii demnitari. Coloana oficială va face un ocol de mai bine de 30 de kilometri pentru a ajunge la destinație.

În municipiul Suceava, autoritățile locale vor să-şi impresioneze oaspeţii, așa că, la o temperatură de peste 30 de grade Celsius, s-a asfaltat de zor în oraş. Şi la Universitate, unde va avea loc întâlnirea, s-a desfăşurat o amplă acţiune de curăţenie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.