Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traseul TRĂDĂRII: Parlamentarii PC sunt în drum spre partidul lui Mircea Geoană

tradare 2

Partidul Conservator ar putea rămâne fără cei 20 de parlamentari, pentru că aceştia nu vor să rămână într-o formaţiune condusă de Daniel Constantin.

Fostul conservator, Ovidiu Raeţchi, susţine că parlamentarii PC ar putea să se adune în zona de centru-stânga sub tutela lui Mircea Geoană. Asta pentru că politicienii conservatori sunt nemulţumiţi de scandalurile în care Daniel Constantin este implicat.

Ultimul dintre acestea este cel de la Ministerul Agriculturii, în care finul lui Constantin, europarlamentarul Laurenţiu Rebega este acuzat de corupţie.

Citește și: Anunțul TRĂDĂRII: Cel puțin 20 de parlamentari de la PSD negociază cu PNL

Geoană își poate face partidul și cu ajutorul parlamentarilor PPDD și UNPR, scrie deputatul PNL în exclusivitate pentru STIRIPESURSE.RO

CITEȘTE ȘI: Cand cade Guvernul? Intoarcerea lui Geoana

”Spre deosebire de Ponta si Tariceanu - ambii veniti la spartul targului la formarea USL, gandita de Geoana si Antonescu - Mircea Geoana chiar poate vorbi legitim despre social-liberalism, despre o eventuala alianta parlamentara (nu politica sau guvernamentala) de tip "a treia cale" intre social-democratii reformati si liberalism. Iar sub coordonarea sa se pot aduna, in zona de centru-stanga, grupurile parlamentare care vor pune umarul la caderea Guvernului Ponta:

- cei 11 parlamentari PPDD care - articulati de Daniel Fenechiu, Tudor Ciuhodaru si, mai nou, Liliana Minca - au ales deja sa se pozitioneze alaturi de noul PNL.

- potentialul de 20 de parlamentari PC pe care destructurarea de catre DNA a putregaiului de la Ministerul Agriculturii ii va lamuri decisiv sa militeze pentru statul de drept (sa ne amintim de stenogramele recente din noul dosar de coruptie de la Agricultura: "Cel care solicită banii este numitul Rebega Laurenţiu, parlamentar în Parlamentul European: 'O să mă sune, o să mă zăpăcească la cap...Rebega... Europarlamentar... Europarlamentarul lor... Finul lui Daniel... Finul lui Daniel Constantin". E un dosar despre care vom mai auzi).

- grupul UNPR, cel care ar da un regat pentru un serviciu de informatii.”, e ipoteza lansată de Raețchi.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.