Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Travis Kelce, inspirat de Taylor Swift, face o donație de 100.000 de dolari pentru două fetițe împușcate la parada Kansas City Chiefs

bravonet.ro
Taylor Swift

Jucătorul Travis Kelce a urmat exemplul iubitei sale Taylor Swift şi a făcut o donaţie de 100.000 de dolari pentru supravieţuitorii victimelor de la parada victoriei de la Super Bowl a echipei Kansas City Chiefs.

Incidentul din 14 februarie s-au soldat cu un deces şi 22 de răniţi - inclusiv două fetiţe din familia Reyes, potrivit news.ro.

Reprezentantul starului NFL a confirmat pentru Today.com că organizaţia Eighty-Seven Running a lui Kelce a făcut două donaţii de câte 50.000 de dolari la un GoFundMe care strânge bani pentru a oferi sprijin financiar familiei Reyes.

Kelce a fondat Eighty-Seven & Running în 2015 pentru a ajuta "tinerii defavorizaţi să devină cetăţeni productivi prin îndrumarea şi motivarea lor, învăţând în acelaşi timp abilităţi esenţiale pentru viaţă", notează site-ul.

Fundaşul lui Chiefs a scris că are "inima frântă" din cauza tragicului eveniment care a avut loc la parada echipei.

"Am inima frântă de tragedia care a avut loc astăzi", a scris el pe Twitter. "Inima mea este alături de toţi cei care au ieşit să sărbătorească alături de noi şi care au fost afectaţi. KC, voi însemnaţi totul pentru mine".

Familia Reyes a precizat că fiicele lor, care au 8 şi 10 ani, au suferit răni la picioare şi vor avea nevoie de ghips timp de câteva luni, după ce au fost supuse unor intervenţii chirurgicale pentru tratarea rănilor provocate de gloanţe.

"În numele familiei Reyes, suntem incredibil de recunoscători pentru dragostea, sprijinul şi rugăciunile din această perioadă dificilă", se arată într-un comunicat. "Familia noastră, împreună cu celelalte familii afectate de acest act lipsit de sens, încă se vindecă fizic şi emoţional."

Pe lângă donaţia generoasă a lui Kelce, cele două fete au fost vizitate şi de fundaşul echipei Chiefs, Patrick Mahomes, şi a soţiei sale, Brittany Mahomes.

Donaţia lui Kelce vine după ce prietena sa, vedeta pop Taylor Swift, a donat şi ea 100.000 de dolari familiei Lisei Lopez-Galvan, DJ-ul unui post de radio local care a fost ucis în schimbul de focuri de armă. Fiul lui Lopez-Galvan a fost şi el împuşcat, dar a supravieţuit, a precizat familia acesteia.

Swift îl încurajase pe Kelce la meciul Super Bowl din 2024, când Chiefs i-a învins pe San Francisco 49ers. Ea nu a participat la paradă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.