Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trece sau nu trece Guvernul Orban - Rareș Bogdan profețește: 'Vor fi surprize'

Facebook
rares bogdan

Rareș Bogdan este încrezător că liberalii vor reuși să asigure cvorumul luni, la învestirea Guvernului Orban. Acesta este un „pas determinant”, susține europarlamentarul PNL, iar de acolo învestirea propriu-zisă va fi „mult mai ușoară”.

„Eu sunt extrem, extrem de încrezător, pentru că s-a spart frontul acolo unde nu credeam că e posibil. Avem 238 de oameni care, în această seară, putem spune că vor fi mâine în sală. Noi ne bazăm, pe lângă cele 96 de voturi ale PNL, toți prezenți, pe 40 de voturi de la USR, din care vor fi prezenți 39 dintr-o chestiune absolut obiectivă - o colegă e într-o situație critică de sănătate, în 22 de voturi de la ALDE, 30 de la UDMR, 18 de la PMP, 16 de la minoritățile naționale. Speram ca și cei doi care au votat contra miniștrilor noștri în comisii să voteze ”pentru”. Mai sunt parlamentari independenți. Numărând vot cu vot, putem spunem că avem 238 de persoane care vor intra în sală”, a declarat Rareș Bogdan, pentru B1 TV.

Codrin Ștefănescu: Azi noapte s-a jucat cu dosarele pe masă. Au fost scoase dosare de șantaj, amenințări

Întrebat dacă liberalii se bazează luni și pe votul unor social-democrați, Bogdan a răspuns: „Noi ne bazăm pe poporul român și pe parlamentarii noștri. Sunt unii care au înțeles că au sprijinit un guvern care au făcut rău României și e bine că, așa cum e vorba veche, mai dă mintea românului cea de pe urmă”.

„Mâine vor fi surprize. Cei care azi par foarte siguri pe ei că vor bloca acest exercițiu democratic vor avea surprize mâine la 14.00”, a mai declarat Rareș Bogdan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.