Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei angajați ai Direcției pentru Protecția Copilului din Galați, agresați verbal de un adolescent

adevarul.ro
copil agresat

Trei angajați ai Direcției pentru Protecția Copilului Galați au fost agresați verbal de un adolescent pe care încercau să-l transporte într-un centru al instituției. În plină stradă, el le-a amenințat cu violența pe cele două salariate, dar și pe șoferul mașinii cu care urma să se facă transferul, anunță MEDIAFAX.

Incidentul s-a produs miercuri, în orașul Galați și a fost anunțat la 112. Două angajate ale Direcției pentru Protecția Copilului au încercat să transfere adolescentul de 17 ani de la o casă din Galați la un centru din Tecuci. Băiatul a devenit violent și i-a amenințat pe cei care intenționau să-l ducă la Tecuci.

Citește și: Germania, lecție FABULOASĂ: Volkswagen anunță că NU mai are nevoie de subvenții, după o revenire spectaculoasă

Unul dintre martorii incidentului a povestit pe Facebook ceea ce a văzut și a dezvăluit că i-a permis unei femei să intre în mașină pentru a nu fi bătută de agresor.

„Să lucrezi la Direcția pentru Protecția Copilului constituie un adevărat pericol... Priviți prin ce trebuie să treacă angajatele acestei instituții.... Întâmplarea a avut loc azi dimineață, zona Complex Siret. Băiatul din imagini trebuia transferat la un alt Centru din Tecuci, dar el voia mai întâi să o bată pe doamna din imagini, înainte de a se urca în mașina Instituției. Până la urmă am luat-o pe doamna la mine în mașină, pentru că băiatul ăsta devenise extrem de agitat și a trebuit să intervin”, a povestit gălățeanul pe rețeaua de socializare.

Până la urmă, adolescentul a fost transferat la Tecuci. Femeile amenințate urmează să decidă dacă vor face plângere pe numele agresorului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.