Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei angajaţi ai Tribunalului Suceava au fost infectați cu noul coronavirus - Activitatea instanței a fost afectată

coronavirus covid-19 covid

Curtea de Apel Suceava a transmis, marţi, că trei angajaţi ai Tribunalului Suceava au fost confirmaţi cu Covid-19, iar contacţii acestora au fost izolaţi la domiciliu, această situaţie neafectând desfăşurarea activităţii de judecată potrivit news.ro

“La această dată, la Tribunalul Suceava, dintre angajaţi, sunt confirmate trei cazuri de infectare cu virusul SARS Cov 2, contacţii acestora flind izolaţi la domiciliu, conform procedurilor lega1e în vigoare, situaţie care nu a afectat în niciun mod desfăşurarea activităţii de judecată”, a transmis Curtea de Apel Suceava, marţi, printr-un comunicat de presă.

Sursa citată precizează că activitatea instanţelor de judecată care funcţionează în Palatul de Justiţie din municipiul Suceava a fost redusă la cauze cu totul excepţionale, conform hotărârilor luate de Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii.

Curtea de Apel Suceava menţionează că în Palatul de Justiţie este obligatorie purtarea măştilor şi a mănuşilor de protecţie.

“Pentru angajaţii care Işi desfăşoară activitatea în Palatul de Justiţie din Municipiul Suceava, precum şi pentru ceilalţi participanţi la actul de justiţie, au fost luate, la instituirea stării de urgenţă pe teritoriul României, măsuri stricte privind accesul, circulaţia şi dezinfectarea sediilor instanţelor. În sediul Palatului de Justiţie este obligatorie purtarea măştilor şi a mănuşilor de protecţie, la intrarea în sediu, fiind asigurate materialele de protecţie necesare”, mai precizează comunicatul.

Curtea de Apel spune că pe perioada stării de urgenţă şi a carantinării municipiului Suceava şi a zonelor limitrofe, activitatea de judecată se desfăşoară în condiţii de securitate şi siguranţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.