Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei atleţi români, care au participat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, au câştigat titlurile la Campionatele Naţionale de aruncări lungi

newsbv.ro
Florina Andreea Necşoiu aruncat sulita

Trei atleţi care au participat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, Bianca Ghelber (ciocan), Alin Firfirică (disc) şi Alexandru Novac (suliţă), au câştigat titlurile la Campionatele Naţionale de aruncări lungi, desfăşurate luni şi marţi, pe Stadionul ''Nicolae Mărăşescu'' din Craiova, conform Agerpres.

La aruncarea ciocanului s-au impus Bianca Ghelber (CSM Bucureşti, CSA Steaua), cu 65,44 metri, respectiv Dragoş Nicorici (CA Roman), cu 64,92 metri, potrivit site-ului Federaţiei Române de Atletism.

În probele de aruncare a discului au ieşit învingători Ioana Ţigănaşu (CS Ceahlăul Piatra Neamţ, CSM Giurgiu), cu 48,66 m, respectiv Alin Firfirică (CSA Steaua Bucureşti), cu 60,89 m.

La aruncarea suliţei au obţinut victorii Ioana Plăvan (SCM Gloria Buzău), cu 46,29 m, şi Alexandru Novac (CSM Bucureşti), 78,43 m.

Competiţia a fost şi criteriu de selecţie pentru echipa care ne va reprezenta la Cupa Europei de aruncări lungi, programată la Leiria (Portugalia), în zilele de 12 şi 13 martie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.