Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei bărbați, bănuiți de tâlhărie în Amsterdam sunt căutați de polițiștii români

www.pixabay.com
poliție, polițiști

Poliția Română caută, la solicitarea autorităților olandeze, trei bărbați care au comis o tâlhărie în urmă cu doi ani, în Amsterdam, când au intrat în locuința unei familii, împreună cu alt bărbat, în prezent arestat, și, prin violență, au furat bani și documente, anunță MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat transmis sâmbătă, de Poliția Română, prin Direcția de Investigații Criminale se acordă sprijin autorităților olandeze într-un caz de tâlhărie, petrecut în 2017, în Amsterdam. La care au participat patru bărbați, trei fiind în căutare căutați.

Citește și: Olguța Vasilescu a răbufnit: Cum dracului vine criza peste noi doar când se apropie ăștia de guvernare?

„Poliția olandeză caută trei bărbați, bănuiți de comiterea unei tâlhării extrem de violente, în aprilie 2017, în Amsterdam - Regatul Țărilor de Jos. Astfel, la data de 26 aprilie 2017, patru bărbați au intrat în locuința unei familii din Amsterdam Vest, unde au lovit violent un bărbat și de unde au sustras obiecte și documente. Camerele de luat vederi i-au surprins pe cei patru, care au fugit de la fața locului după comiterea infracțiunii”, se arată în comunicatul citat.

Unul dintre cei care au participat la tâlhărie a fost deja arestat, împreună cu alți doi, ce ar fi fost implicați în comiterea faptei.

Poliția Română transmite că începând cu anul 2017, Direcția de Investigații Criminale a colaborat cu poliția din Olanda și a făcut verificări pentru identificarea și depistarea celor trei bărbați, surprinși de camerele video.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.