Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei bărbați, cercetați de procurorii DIICOT pentru că au cultivat canabis ilegal

diicot

Trei bărbaţi din judeţul Satu Mare, suspectaţi că au plantat canabis pe o suprafaţă de teren, sunt cercetaţi de procurorii DIICOT pentru constituirea unui grup infracţional organizat şi cultivare fără drept de droguri de risc. 

Doi dintre suspecţi au fost arestaţi preventiv printr-o decizie a judecătorilor de la Tribunalul Satu Mare, în cazul celuilalt fiind dispusă măsura arestului la domiciliu, potrivit unui comunicat al DIICOT transmis marţi AGERPRES.

Lista NEAGRĂ a companiilor de stat cu PIERDERI


"În cauză există suspiciunea rezonabilă că, în cursul lunii aprilie 2016, inculpaţii Bledea Nicolaie Nelu, Chiorean Claudiu Daniel şi Şerbănescu Ovidiu Lucian au iniţiat şi constituit un grup infracţional organizat în scopul cultivării, fără drept, de droguri de risc (plante de canabis). S-a reţinut că inculpaţii au înfiinţat o cultură de exterior de droguri de risc, respectiv canabis, pe o parcelă împădurită aparţinând mamei inculpatului Chiorean, (...) pe raza comunei Bixad", se precizează în comunicat. 

Cu ocazia cercetării la faţa locului din data de 7 septembrie, anchetatorii au identificat 52 de plante de canabis cu înălţimea cuprinsă între un metru şi doi metri. 

Conform procurorilor DIICOT, cultura de canabis a fost supravegheată de membrii grupului, care au îngrijit plantele cu intenţia de a recolta ulterior drogurile de risc

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.