Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei bărbaţi arestaţi într-o operaţiune care a dus la confiscarea a 60 de kilograme de cocaină: Doi dintre ei fac parte din Armata din Muntenegru

reuters
droguri, filipine

Trei persoane, dintre care doi membri ai armatei muntenegrene, au fost arestate în urma capturării a peste 60 de kilograme de cocaină pe o navă a Marinei naţionale a Muntenegrului, au anunţat luni autorităţile de la Podgorica, potrivit AFP, potrivit agerpres.ro.

Poliţia caută încă două persoane care au fugit, a precizat procurorul Saşa Cadjenovic, însărcinat cu acest dosar, într-o conferinţă de presă organizată la Ministerul Apărării muntenegrean.

Citește și: Război total în presă! Emilia Șercan, pusă la zid! Apare numele lui Florian Coldea

Nava Jadran urma să plece vineri într-o croazieră de instruire cu elevi ai Şcolii superioare maritime de la Kotor (port la Marea Adriatică), în direcţia Greciei şi Turciei.

O operaţiune a forţelor de ordine muntenegrene a permis confiscarea a ''cel puţin 60 de kilograme de cocaină de mare puritate, de peste 80%'', a explicat Cadjenovic.

Citește și: Oreste anunță „prăbușirea abisală” a PSD-ului! Imaginea făcută publică

Potrivit acestuia, cocaina avea ca destinaţie Turcia, unde suspecţii urmau să se îmbarce pe o navă ce transporta heroină către Muntenegru.

''În armată nu îşi au locul indivizi nedemni'' să poarte uniforma militară, a afirmat la rândul său un reprezentant al armatei muntenegrene, colonelul Aleksandar Pantovic, în aceeaşi conferinţă de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.