Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei bărbaţi au fost reţinuţi pentru proxenetism prin metoda 'Loverboy'

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Trei bărbaţi din Târgu Bujor au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism prin metoda "Loverboy", se arată într-un comunicat transmis, miercuri, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi, scrie Agerpres.

Potrivit sursei citate, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Galaţi şi cei ai Poliţiei Oraşului Târgu Bujor au efectuat şase percheziţii domiciliare, în municipiul Galaţi şi oraşul Târgu Bujor, în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism. 

Cu această ocazie, au fost găsite şi ridicate un autoturism de lux, despre care există date că ar proveni din săvârşirea de infracţiuni, precum şi suma de 1.450 euro. 
Totodată, au fost puse în executare trei mandate de aducere, pentru trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 26 şi 38 ani, toţi din oraşul Târgu Bujor, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de proxenetism.

Citește și: Accident GRAV - Un autobuz în care se aflau 20 de pasageri, lovit în plin de o dubă

Sursa citată mai precizează că din cercetări a reieşit că, din anul 2012 până în prezent, folosind metoda "Loverboy", aceştia ar fi racolat zece tinere, cu vârste cuprinse între 18 şi 22 ani, pe care le-ar fi transportat în străinătate (Italia, Spania, Belgia, Austria, Elveţia), unde, printr-un comportament agresiv, le-ar fi determinat să practice prostituţia în beneficiul lor, prejudiciul creat fiind de aproximativ 80.000 euro. 

Cei trei au fost reţinuţi, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor cu propunere de arestare preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.