Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei bărbaţi au fost reţinuţi pentru proxenetism şi vătămare; unul dintre ei - acuzat că a rănit un client

catuse politie

Trei bărbaţi au fost reţinuţi într-un dosar de proxenetism şi vătămare corporală, în urma unor percheziţii care au fost efectuate, miercuri, în municipiile Ploieşti şi Galaţi, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Prahova, cu sprijinul poliţiştilor Serviciului de Investigaţii Criminale Galaţi, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti, au efectuat şase percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de proxenetism în formă continuată şi vătămare corporală.

Citește și: `Băiat deștept` din Energie RUPE TĂCEREA după 10 ani - `O vedeam pe doamna Udrea..

"În fapt, în perioada septembrie 2021-ianuarie 2022, trei bărbaţi ar fi determinat şi înlesnit practicarea prostituţiei de către mai multe femei, activităţi în urma cărora ar fi obţinut diverse sume de bani. De asemenea, la data de 25 septembrie 2021, în urma unor neînţelegeri financiare între una dintre femei şi un client, aceasta l-ar fi chemat pe unul dintre bărbaţi, pentru a-i lua apărarea. În urma conflictului, bărbatul de 28 de ani a început să îl agreseze pe client, provocându-i leziuni traumatice ce i-au pus în pericol viaţa", precizează IJP.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate mai multe mijloace de probă folosite în activitatea infracţională.

Cei trei bărbaţi, cu vârstele de 25, 27 şi respectiv 28 de ani, au fost reţinuţi şi vor fi prezentaţi, joi, unităţii de parchet, cu propunere de luare a unor alte măsuri preventive.

La activităţi au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Prahova şi jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile "Matei Basarab" Ploieşti.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Prahova, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale şi completării materialului probator.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.