Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei bărbați din București au fost reținuți pentru un super jaf în Sectorul 1: Au furat un seif cu 50 de mii de euro!

seif

Poliţiştii din Bucureşti au reţinut, la o jumătate de an de la sesizarea unui furt, trei bărbaţi, cunoscuţi cu preocupări infracţionale, suspectaţi că au intrat dintr-o locuinţă din sectorul 1 de unde au sustras bunuri şi bani, valoarea totală a prejudiciului fiind estimată la 50.000 de euro.

La domiciliile suspecţilor, anchetatorii au găsit sume importante de bani pe care suspecţii nu le-au putut justifica.

Furtul a fost anunţat la Poliţie, prin sistemul 112, de 25 mai 2023, când o persoană a reclamat că în acea zi, în intervalul 10.00 - 18.00, persoane necunoscute au intrat în locuinţa sa din sectorul 1 şi au furat bijuterii din metal preţios, ceasuri de damă, dar şi un seif metalic în care se aflau documente personale, 10.000 de euro, mai multe bijuterii şi ceasuri bărbăteşti. Prejudiciul a fost estimat la aproximativ 50.000 de euro.

„Cazul a fost preluat de către Serviciul de Investigaţii Criminale, iar în urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, s-a stabilit că fapta ar fi fost săvârşită de către trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 34 şi 51 de ani, cunoscuţi cu preocupări de natură infracţională. Astfel, în vederea probării activităţii infracţionale a bănuiţilor, la data de 28 noiembrie 2023, au fost puse în aplicare patru mandate de percheziţie domiciliară, fiind găsite şi ridicate mai multe bunuri de interes în cauză, printre care sume importante de bani, a căror provenienţă nu a putut fi justificată”; informează, joi, Poliţia Capitalei.

Descinderile au avut loc la adrese din Bucureşti şi din judeţul Ilfov.

Cei trei bărbaţi suspectaţi în acest dosar au fost duşi la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză, aceştia au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Ulterior, pe nunele suspecţilor au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul de Investigaţii Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.