Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei bărbaţi din Vaslui şi Bârlad au fost reţinuţi pentru furt calificat după ce au sustras produse cosmetice şi electrocasnice

politie bun

Trei bărbaţi din municipiile Vaslui şi Bârlad au fost reţinuţi pentru comiterea unor infracţiuni de furt calificat după ce au sustras produse cosmetice dintr-o farmacie şi mai multe electrocasnice dintr-o staţie de alimentare carburanţi.

"Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Vaslui au documentat şi probat activitatea infracţională a trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 25 şi 26 de ani, din municipiile Vaslui şi Bârlad, bănuiţi de comiterea a două infracţiuni de furt calificat. În urma cercetărilor efectuate, pe data de 13 mai, bărbaţii cercetaţi ar fi sustras din incinta unui punct farmaceutic, din municipiul Vaslui, mai multe produse cosmetice. De asemenea, aceştia ar mai fi sustras, în perioada 14 - 15 mai, produse electrocasnice dintr-o staţie de alimentare carburanţi. Ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii vasluieni au luat faţă de cei trei bărbaţi măsura reţinerii. Bărbaţii urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru dispunerea unei măsuri preventive", precizează un comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vaslui, potrivit Agerpres.ro.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale a bărbaţilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.