Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei bărbaţi reţinuţi pentru tâhărie după ce au fost prinşi în flagrant la o spargere în Bolintin Vale

Daily Monitor
inchisoare detinut penitenciar gratii
"Poliţia oraş Bolintin Vale a fost sesizată prin apel 112 de către o femeie cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în curtea imobilului său, din sat Crivina, oraş Bolintin Vale, agresând fizic o rudă a acesteia, după care au fugit. În baza sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii, iar din primele cercetări a fost stabilit faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns în locuinţa apelantei, prin forţarea uşii de acces, de unde ar fi sustras trei televizoare. Fiind surprinşi în flagrant delict de către o rudă a păgubitei, aceştia au agresat-o fizic, abandonând o parte din bunurile sustrase", se arată într-un comunicat de presă transmis miercuri de IPJ Giurgiu.

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat în cauză, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin-Vale, au fost identificate persoanele în cauză, doi dintre ei fiind din comuna Găujani, iar al treilea din satul Crivina.

Pentru administrarea probatoriului au fost efectuate trei percheziţii domiciliare la locuinţele persoanelor bănuite de săvârşirea infracţiunii, fiind identificare mai multe bunuri a căror provenienţă nu a putut fi dovedită.

Cercetările continuă, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată.

Cei trei bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propuneri procedurale, mai menţionează sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.