Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei bărbaţi sunt anchetaţi pentru braconaj cinegetic: doi dintre suspecţi sunt reţinuţi

arma de vanatoare

Trei bărbaţi sunt anchetaţi de poliţişti pentru comiterea infracţiunii de braconaj cinegetic şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, după ce au fost prinşi că transportau într-un autoturism trei puşti de vânătoare şi 52 de cartuşe pe care nu le deţineau legal, a informat miercuri Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Din primele cercetări poliţiştii au stabilit că doi dintre cei trei suspecţi nu aveau dreptul să aibă arme sau muniţii letale. În plus, niciunul dintre cei trei nu deţinea vreo autorizaţie de vânătoare valabilă emisă de gestionarul fondului cinegetic Bătrâna, unde au fost prinşi în flagrant, potrivit Agerpres.

De asemenea, dintre cele trei arme identificate asupra bărbaţilor, două nu figurează în circuitul civil şi nu sunt deţinute legal de nicio persoană, iar a treia armă aparţine deţinătorului legal, un tânăr de 28 de ani, identificat la faţa locului.

Autoturismul de teren, armele şi muniţia găsită au fost indisponibilizate de poliţişti, în vederea continuării cercetărilor.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor şi braconaj, iar doi suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.