Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei cetăţeni pakistanezi, obligaţi să părăsească România, după ce au fost depistaţi că munceau la negru

www.pressalert.ro
migranți Timișoara

Trei cetăţeni pakistanezi, depistaţi că munceau fără forme legale la o societate comercială din judeţ, vor trebui să părăsească teritoriul României în următoarele 30 de zile, fiindu-le revocat dreptul de şedere temporară, a informat, vineri, Biroul pentru Imigrări al Judeţului Teleorman potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, în urma unei acţiuni pentru prevenirea şi combaterea muncii nedeclarate a străinilor, desfăşurată de poliţiştii Biroului Imigrări al Judeţului Teleorman, în cooperare cu inspectori de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă, la o societate comercială din judeţ au fost depistaţi trei bărbaţi din Pakistan, cu vârste cuprinse între 19 şi 51 de ani, care munceau fără forme legale.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că cetăţenii străini au intrat legal în ţară. Aceştia, deşi obţinuseră dreptul de şedere temporară pe teritoriul României în scop de angajare ca lucrători permanenţi la o societate comercială, îşi desfăşurau activitatea, fără forme legale, la o altă firmă din judeţul Teleorman.

Celor trei bărbaţi le-a fost revocat dreptul de şedere temporară în România, pe numele lor fiind emise decizii de returnare prin care sunt obligaţi ca în termen de 30 de zile să părăsească ţara.

Biroul pentru Imigrări al Judeţului Teleorman a precizat că, la finalizarea verificărilor, faţă de reprezentanţii firmei se vor dispune măsurile legale conform prevederilor ordonanţei privind încadrarea în muncă şi detaşarea străinilor pe teritoriul României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.