Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei clasări pe podium pentru români la Cupa Mondială de kaiac-canoe de la Szeged

Europa FM
Kaiac-canoe

Sportivii români au reuşit trei clasări pe podium la Cupa Mondială de kaiac-canoe de la Szeged, în weekend, două medalii de argint şi una de bronz, potrivit site-ului competiţiei, potrivit Agerpres.

România s-a clasat, cu acest bilanţ, pe locul al 12-lea în clasamentul pe naţiuni, dominat de Ungaria (6-6-3), Rusia (4-2-3) şi Ucraina (3-2-3).

Cătălin Chirilă şi Victor Mihalachi, calificaţi la JO de la Tokyo, s-au clasat pe locul al doilea la canoe-2 pe 500 m, la 1 sec 82/100 de italienii Nicolae Craciun/Daniele Santini.

Citește și: Ciolacu: ‘Nu am avut discuţii politice cu domnul Robert Negoiţă, suntem prieteni’

O altă medalie de argint a fost obţinută de Ştefănica Ursu, la canoe-1 feminin pe 500 m, care a fost devansată cu 3 sec 69/100 de ucraineanca Liudmila Luzan.

La canoe-2 masculin pe 1.000 m, Chirilă şi Mihalachi au încheiat pe locul al treilea, la 1 sec 11/100 de ruşii Kiril Şamşurin/Ilia Pervuhin şi la 52/100 de ungurii Balazs Adolf/Daniel Fejes.

La kaiac-4 feminin pe 500 m, România (Florida Ciută, Mălina Trifescu, Iuliana Ţăran, Angela Bodnariuc) s-a clasat pe locul 7, în proba similară masculină (Aurelian-Mădălin Ciocan, Florin Vlase, Constantin Mironescu, George Săndulescu) am ocupat locul 8, Cristina Caraman şi Ştefan-Andrei Strat au terminat pe 8 la canoe-2 mixt 200 m, iar Ştefanica Ursu a încheiat pe 9 proba de canoe-1 feminin pe 200 m.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.