Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei comandouri olandeze au fost rănite într-un atac armat în SUA: militarii au intrat într-o altercație

Newsbug.org
scena crimei crima police

Trei comandouri olandeze aflate în Statele Unite pentru exerciții de antrenament au fost rănite într-un schimb de focuri în fața hotelului lor din Indianapolis, în noaptea de vineri spre sâmbătă, a anunțat Ministerul olandez al Apărării, citat de Reuters. Unul dintre bărbați se afla în stare critică, se arată într-un comunicat. Bărbații se aflau în statul Indiana pentru antrenamente, se arată în documentul citat, adăugând că poliția locală investighează incidentul.

Nu au fost efectuate arestări. Departamentul de poliție metropolitană din Indianapolis (IMPD), care se ocupă de anchetă, nu a transmis un punct de vedere. Un ofițer IMPD a declarat pentru FOX 59 că se pare că o altercație a avut loc mai devreme într-o altă locație decât Hampton Inn din centrul orașului Indianapolis. „În acest moment, informațiile pe care suntem dispuși să le dezvăluim sunt că nu a fost ceva ce a avut loc în interiorul hotelului. A fost o altercație anterioară care credem că a avut loc într-o altă locație. Nu s-a întâmplat în interiorul hotelului Hampton, incidentul real a avut loc în afara acestuia”, a declarat ofițerul pentru canalul de știri.

Întrebat cu cine se antrenau comandourile și dacă a fost implicat vreun membru al personalului american în incident, un purtător de cuvânt al Pentagonului a trimis întrebările autorităților civile locale, adăugând că situația rămâne în curs de investigare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.