Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei condamnaţi care se sustrăgeau de la închisoare, prinşi de poliţişti

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale au reuşit să prindă trei bărbaţi condamnaţi la diverse pedepse care se sustrăgeau încarcerării, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei transmis joi AGERPRES, la o adresă din Sectorul 3, a fost depistat un bărbat, în vârstă de 25 de ani, împotriva căruia Judecătoria Sectorului 1 a emis, la data de 14 iunie, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 1 an şi 2 luni, pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

De asemenea, la o adresă din Sectorul 6, a fost depistat un bărbat, în vârstă de 41 de ani, pe numele căruia figura un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 1 an, emis de către Judecătoria Cornetu, la data de 5 iulie, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis.

În aceeaşi zi, la o altă adresă din acelaşi sector, a mai fost depistat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, împotriva căruia, la data de 25 iulie, Judecătoria Cornetu a emis tot un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 1 an pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis.

Persoanele depisate au fost duse la penitenciar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.