Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei copii au ajuns la spital, cu arsuri grave, după ce au dat foc la o sticlă cu benzină, pe un câmp

AGERPRES
spital 112 smurd

Trei copii din orașul Negrești, județul Vaslui, au ajuns, miercuri, la spital, cu arsuri grave pe corp provocate de explozia unei sticle cu benzină cu care s-au jucat, pe un câmp, scrie Mediafax.

Trei copii de 8, 11 și 13 ani, din orașul Negrești, județul Vaslui, au fost transportați de urgență la spital, miercuri, cu arsuri de gradele I, II și III pe corp, după ce au aprins o sticlă cu benzină găsită pe câmpul unde se jucau, iar aceasta a explodat.

Potrivit ISU Vaslui, copiii sunt conștienți și nu au arsuri la nivelul căilor respiratorii.

„Sunt trei copii, de 8, 11 și 13 ani, din Negrești care s-au jucat pe câmp cu o sticlă de benzină căreia i-au dat foc și a explodat. Au arsuri de gradul I, II și III pe corp, sunt conștienți, nu au arsuri la nivelul căilor aeriene. Au fost transportați cu un echipaj de terapie intensivă mobilă, un echipaj de prim-ajutor și o ambulanță, la Unitatea de Primiri Ugențe a spitalului din Vaslui”, a declarat plt. adj. Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Citește și: Un bărbat a fost arestat preventiv, după ce a stropit cu benzină doi polițiști

Potrivit polițiștilor, incidentul s-a produs pe un teren situat într-o zonă cu case a orașului Negrești și a fost semnalat pe numărul de urgență 112 de către o rudă a unuia dintre copii. În zona în care se jucau aceștia erau aruncate mai multe rezervoare auto dezafectate.

„În cauză se fac cercetări și s-a deschis un dosar pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.