Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei dosare penale pentru fals în înscrisuri cu privire la solicitarea urnei mobile au fost întocmite de IPJ Alba

Inquam Photos/ Octav Ganea
alegeri locale 2020 vot

Trei dosare penale au fost întocmite de poliţişti după ce trei femei din Baia de Arieş au reclamat faptul că pe numele lor au fost făcute solicitări în fals pentru urna specială.

"Poliţiştii din Baia de Arieş au deschis trei dosare penale pentru fals în înscrisuri după ce au fost sesizaţi cu privire la faptul că la secţia de votare nr. 116 din Baia de Arieş au fost depuse trei solicitări pentru urna specială, pe numele a trei femei din oraş, care au declarat că nu au depus astfel de solicitări", au transmis, duminică seara, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Breaking news pe București, de la Cozmin Gușă: ‘Le-am aflat pe surse’ .

Potrivit informării IPJ, în total, la nivelul judeţului Alba, structurile MAI au primit duminică 17 sesizări referitoare la posibile contravenţii sau infracţiuni electorale, dar 5 nu s-au confirmat în urma primelor verificări.

Au fost aplicate 9 sancţiuni contravenţionale, din care 6 avertismente scrise şi 3 amenzi cu o valoare totală de 3.400 de lei, au precizat reprezentanţii IPJ Alba, care au adăugat că cele mai frecvente fapte contravenţionale sesizate au fost de continuare a propagandei electorale, consumul de alcool în proximitatea secţiilor de votare şi fotografierea sau filmarea buletinului de vot. În plus, poliţiştii au deschis 7 dosare penale privind infracţiuni electorale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.