Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei elevi din Horezu au fost amendați cu câte 1.000 de lei după ce și-au lovit un coleg de clasă

Inquam Photos
scoala

Trei elevi de la Liceul "Constantin Brâncoveanu" din Horezu au fost amendaţi cu câte 1.000 de lei după ce, în timpul unei pauze, au bruscat un coleg de clasă, au anunţat, joi, reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Vâlcea.

Potrivit sursei citate, altercaţia a avut loc miercuri, de faţă cu ceilalţi elevi, însă niciunul dintre aceştia nu a intervenit, liceanul pălmuit de cei trei colegi fiind cel care a anunţat paznicii şcolii, care, la rândul lor, au chemat în ajutor jandarmii.

"Un echipaj al jandarmeriei care se afla în apropierea unităţii de învăţământ a intervenit imediat, reuşind să identifice elevii care au provocat scandalul, stabilind că toţi trei sunt minori, cu vârsta între 16 şi 17 ani. În timpul altercaţiei, aceştia l-au lovit pe elevul în vârstă de 17 ani cu palmele în zona feţei şi a corpului. Nu a fost nevoie de îngrijiri medicale", au precizat reprezentanţii Jandarmeriei Vâlcea.

Tânărul a refuzat să depună plângere împotriva colegilor care l-au bruscat, în final aceştia fiind sancţionaţi contravenţional de jandarmi cu câte o amendă de 1.000 de lei fiecare, pentru provocare şi participare la scandal în locuri publice, potrivit Agerpres.

Reprezentanţii IJJ Vâlcea au menţionat că au informat şi poliţiştii de la Biroul Siguranţă Şcolară despre acest caz, iar în perioada următoare la această şcoală va avea loc şi o acţiune de prevenire a violenţei în rândul elevilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.