Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei focare COVID-19 au fost depistate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galați: Sunt infectaţi şi pacienţi, şi cadre medicale

adevarul.ro
virus covid delta

Trei focare COVID au fost depistate la trei secţii medicale diferite din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă "Sf. Andrei" din Galaţi, informează, joi, Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Galaţi, potrivit agerpres.ro.

Potrivit sursei citate, un focar este la Secţia Medicală I, unde au fost depistaţi 8 pacienţi infectaţi cu SARS-Cov2, după ce doi din aceştia au devenit pozitivi la 24 de ore de la internare.

Cel de-al doilea focar este la Secţia Cardiologie, unde patru pacienţi au fost infectaţi cu coronavirus, după ce unul din aceştia a devenit pozitiv la opt ore de la internare.

Cel de-al treilea focar COVID este la secţia Neonatologie, unde trei asistente au fost testate pozitiv. Din cele trei cadre medicale, două sunt nevaccinate.

Totodată, o mămică, împreună cu bebeluşul ei, a fost transferată la Maternitatea "Buna Vestire", spital suport COVID, după ce a fost testată pozitiv la coronavirus.

Conform procedurilor, la nivelul celor trei secţii medicale ale spitalului se aplică dezinfecţia terminală, au precizat reprezentanţii DSP Galaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.